Friday, May 4, 2012

GLA Shaklee - Penawar Kesuburan Untuk Dapatkan Anak

Teruja Bila dapat tahu gla shaklee mampu meningkatkan kesuburan skali gus dapat hamil bagi yang sukar hamil..majoriti kaum hawa senang hamil dan ada segelintir yang sukar hamil...

Bagi yang cuba berbagai cara , ambil pelbagai ubat mahupun suplemen, tak kurang juga yang cuba cara rawatan tradisional..

dishaklee kami sarankan suplemen GLA dalam tingkatkan kesuburan

berita baik untuk anda. MEI 2012 ada promo GLA..

murah 25% dari harga asal  :) cepat cepat order sebelum mei berlalu !!!

( Berikhtiar, Berdoa berterusan..insyaAllah Allah bagi apa yang kita inginkan)

Kali ini kita fokus pula pada kelebihan GLA Complex Shaklee yang menyumbang kepada kesuburan. Kenali dahulu GLA itu apa sebenarnya.
GLA adalah sejenis asid lemak omega 6. Oleh kerana omega 6 tidak boleh dihasilkan oleh badan, maka kita perlu mengambil supplement sebagai cara untuk mendapatkannya. GLA Shaklee ini terhasil dari 'borage oil' yang sememangnya kaya dengan asid lemak omega 6 yang mana antara fungsinya adalah meningkatkan kesuburan dengan memperbaiki struktur sel pembiakan. Apabila sistem pembiakan kembali subur maka peluang untuk mendapatkan anak juga lebih tinggi. Kita hanya berusaha, Dia yang menentukan,tidak salah mencuba bukan.

Dalam pada mencuba tu sudah ada pengguna yang mengambil GLA untuk kesuburan ternyata mendapat hasil positif. Tahniah kepada 2 rakan kita yang telah berjaya mengandung! Tumpang gembira dan syukur tidak terhingga!

'Slm kak.sy nk kgsi brta y sgt mgmbirakn sy n suami.sy prgnt kak..tp sy blm pg bt scn ttp cyst sy tu.mdh2n cyst sy ni smkn plh.tp sy bnr2 xmygka sy prgnt kak.ms y dh lm sy tgu.nk tny,gla tu blh sy truskn mkn k kak?msh ad 4bj lg.folid acid bgs mkn ms prgnt kan kak?

Customer ini juga mengalami cyst dan mengambil GLA Complex Shaklee untuk merawat cystnya. Tapi result untuk cyst belum lagi diketahui. Kita tunggu respon darinya bila beliau pergi scan nanti ye!Jika cyst ini juga hilang maka bertambah-tambah la syukur kerana dia mendapat 2 kebaikan dari GLA ini.

Jom tengok perkongsian tersebut:


Dalam gamba rtersebut ada lagi seorang kastemer yang juga berjaya mengandung. GLA Complex Shaklee sangat mengagumkan!

kredit permatacintaku.
____________________________Berminat sila pm saya di Fb Huda Shaklee @ hubungi saya di talian 0148248369

0 comments:

Post a Comment

 
;